Aktuellt

Aktuellt

Besök gärna vår Facebook-sida för uppdateringar om aktuella händelser och evenemang. 


Efter Juloratoriet  som vi framförde i december 2023, ska vi nu ta beslut om vad vi vill ta oss an. Vi har bland annat en idé om ett roligt projekt, en egen produktion, att utveckla. Vi bjuder nu även in nya körmedlemmar till en prova på-repetition! Vår tenor- och basstämma skulle särskilt behöva växa. Välkommen att kontakta oss!Konsert 2023

I december 2023 sjöng vi Bachs Juloratoriet, kantat 1-3, tillsammans med St Gertruds Kantorei och dirigent Mihael Dierks i Tyska kyrkan.


Den 2 april framförde vi körens senaste egna produktion "Musik i tid och otid" i Hägerstensåsens medborgarhus. Det blev en tankeväckande konsert om tiden i alla dess former - finns den alls, är den inne eller ute, eller kanske evig? Musikerna Britta Virves och Marcus Linfeldt förgyllde med jazzigt piano och bas.


Vi avslutade vårterminen 2023 med en sommarkonsert. Traditionell på Lindingö kammarkörs vis. Alltså med en salig blandning låtar från olika sekel, decennier, genrer och så Hasse å Tage förstås. Med det sa vi GLAD SOMMAR och på återseende i höst! 


Snart är det Lucia igen!